dimarts, 1 de juliol del 2008

Acampada Jove '08

L’Acampada Jove celebra aquest any la tretzena edició de la trobada més important de joves dels Països Catalans a Sant Celoni els dies 10, 11 i 12 de Juliol. Com cada any, les i els assistents podran gaudir de diferents zones: l’espai Independència on comptarem amb les actuacions de grups nacionals i internacionals com Els Pets, Betagarri, The Toasters, La Kinki Beat, Strombers, Banda Bassotti, Soziedad Alkoholika i la Gossa sorda entre altres; l’espai Cultura, on hi hauran xerrades, debats, exposicions i grups novells; l’espai Socialisme que compte amb més de 50000 metres quadrats de zones d’acampades pels assistents, l’espai Natura un portal privilegiat del Montseny i del Montnegre-Corredor amb més de 5000 metres quadrats de bosc i l’espai Llibertat, on el municipi de Sant Celoni juga un paper molt important.

Podeu adquirir els vostres abonaments i entrades per a l’Acampada Jove d’engany mitjançant diversos canals de distribució. Per primer cop l´Acampada Jove ven les seves entrades i abonaments per Internet mitjançant un pràctic aplicatiu que us pot facilitar la compra a través de la pàgina web de l’Acampada. www.acampadajove.cat. Però si preferiu, també podeu comprar els vostres abonaments al Bar Genesis al carrer Anselm Clavé nº 14. Per a més informació, consulteu la pàgina web de l’Acampada.

Ens veiem a Sant Celoni!!

1 comentari:

Lluís Soler Turu ha dit...

Passeu-ho molt bé!
Tot i que tinc CN al matí a Sant celoni, jo no podré venir al festival, perquè és la Festa Major de Viladecavalls. Em queda el consol que podré veure Els Pets al poble ^^

petons!