dimarts, 11 de març del 2008

Seguirem treballant!

Està clar que vist el que ha passat, Esquerra no ha obtingut un bon resultat en aquestes eleccions. Hem passat de tenir 8 diputats a tenir-ne 3, el que fa que no tinguem grup parlamentari. Som conscients que eren unes eleccions molt difícils degut a l’efecte de bipartidisme que s’ha donat per part de la premsa en tot moment, i per la campanya del vot útil (per Catalunya diria que seria un vot in-útil) que ha mobilitzat a molta gent. Tot i això, sabem que hem de reflexionar sobre els nostres errors i seguir treballant ara més que mai. Podeu estar segures i segurs que ho continuarem fent!

Durant la campanya electoral he estat molt a gust amb la gent d’Esquerra de Ripollet, fet que em portarà, segurament en breu, a formar part, no només de les seves reunions tal i com he fet fins ara, sinó de la seva militància.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tens tota la raó, els resultats no han sigut el que s'esperaba, o si?
La imparable pressió dels medis pel bipartidisme ha fet que la gent votès pel vot útil. Aquest vot no ha anat aquesta vegada a ERC, cosa que va succeir al 2004.

Con bé va dir carod ahir, al 2004 ERC va rebre els vots de molta gent, com a pressió "ANTI PP". Pero caldria mirar més enrere per veure com al a totes les legislatures anteriors... 1996 y 2000 ERC va obtindre només 1 escó, molt menys del que va obtenir el 2004 amb 8 escons. No cal veure amb mala cara aquests resultats, son 3 que sempre van bé.
De totes formes, cal tenir molt en compte els vostres votants, amb la frase tipica "no se'ns ha perdut res allà", això al 2004 va suposar 8 escons, ara només 3. Ja veurem a la seguent...

si encara existeix això, que només els polítics s'atreveixen a diry només amb la boca petita, Democràcia.